Wat is vakantie dialyse

Vakantiegasten zijn bij Diapriva van harte welkom. Diapriva ligt op slechts 12,20 km van Schiphol, de belangrijkste en grootste luchthaven van Nederland. Bij Diapriva kunt u in een rustige omgeving dialyseren terwijl u binnen 15 minuten in de binnenstad van Amsterdam bent. Hier vindt u een verscheidenheid aan winkels en toeristische attracties. In de nabijheid van Diapriva bevinden zich een aantal grote hotels. Alle dialyseverpleegkundigen kunnen u in het Engels te woord staan. Diapriva werkt nauw samen met het nabijgelegen VU medisch centrum te Amsterdam (op 600 meter afstand). In geval van complicaties zal aanvullende medische zorg in VU medisch centrum gerealiseerd kunnen worden.

Indien u tijdens uw vakantie bij Diapriva wilt dialyseren meldt u zich bij voorkeur aan via onderstaand formulier. Uw aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Bent u niet in het bezit van een EHIC Card dan kunt u de betaling per creditcard of per pintransactie voldoen.

Na verwerking van dit formulier worden uw gegevens uit de database van deze site verwijderd.  1 x per week2 x per week3 x per week
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


  Voordat we u kunnen inplannen voor de dialyses hebben wij onderstaande gegevens van u nodig zodat de arts kan beoordelen of u geschikt bent om bij Diapriva te dialyseren.


  Vakantie dialyse

  Een vakantiedialyse behandeling wordt op dezelfde manier uitgevoerd als een gebruikelijke dag behandeling bij Diapriva. Voor extra omschrijving: zie elders op de website – patiënten informatie.

  Gegevens met betrekking tot de dagbehandeling:
  Declaratiecode: 15C768
  ZP code: 140301007
  Omschrijving: Hemodialyse in het dialysecentrum (1-3) ca. 4 uren

  Gegevens met betrekking tot de nachtbehandeling:
  Declaratiecode: 15C783
  ZP code: 140301023
  Omschrijving: Hemodialyse in de nacht (1-3)

  Voor het jaar 2024 gelden de volgende tarieven:
  Totaalprijs dag behandeling: € 557,00 (ca. 4 uren)
  Totaalprijs nacht behandeling: € 970,00 (ca. 9 uren tijdens overnachting)

  Om in aanmerking te komen voor nachtdialyse of hdf-onlinebehandeling moeten de gast-patiënten al geruime tijd deze type behandeling in hun eigen centrum zijn ondergaan. Op basis van beschikbaarheid kan er in nauw overleg met het medische team van Diapriva een dergelijke behandeling door gevoerd worden. Standaard krijgt iedere gast-patiënt een dagbehandeling van ca. 4 uren.

  Service

  U kunt betalen met bankpas of creditcard.

  Menu